U Argentini stao svijet: Veliki broj policajaca oko Maradonine kuće, stiglo devet kola Hitne pomoći

Preminuo Mali zeleni

U Argentini stao svijet: Veliki broj policajaca oko Maradonine kuće, stiglo devet kola Hitne pomoći

Admin Čaušević

U Argentini je stao svijet nakon vijesti da je preminuo Diego Armando Maradona.

Maradona je je preminuo u 61. godini od posljedica srčanog napdača u svom domu u četvrti San Andres u gradu Tigre.

Devet ambulantnih kola je tokom dana stiglo u njegovu vilu nakon što mu se jutros zakomplikovalo zdravstveno stanje.

Iako noema zvaničnih informacija pretpostavlja se da je Maradona preminuo u podne po lokalnom vremenu nakon što su doktori bezuspješno pokušali da ga reanimiraju.

Maradona je posljednjih dana bio anksiozan i nervozan, govorilo se da bi mogao nastaviti liječenje na Kubi, ali to se nije desilo.

Posljednje informacije iz Argentine govore da će Maradona biti sahranjen uz najveće državne počasti u predsjedničkoj palati Casa Rosada.

Top Komentari

Shik
Sjecam se jednog starijeg covjeka, davno je bilo.Koji veze nije imao o fudbalu. Pitali su ga?Dali nam znas reci nesto o nekom sportu?Odgovorio je:Ma neznam ti ja dijete staje to.Znam samo onako kroz price.Ima neki mali zovu ga.Maradonja.Ganja neku loptu.Dje god on lopta za njim.A tako svi ostali jure njega i tu loptu.E toje bio kralj tog vremena. Hvalati kralju za srecne dane mog djetinjstva...
15 2
Rajvosa2019
Uzasna godina 2020 - dugo je necemo zaboraviti / kao sto i pojedinci od nas nikada nece zaboraviti 1992 - 1995 , takve godine ostavljaju oziljke koje prate covjeka do kraja zivota
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti