Marca cijelu naslovnicu posvetila Di Stefanu

Marca cijelu naslovnicu posvetila Di Stefanu

Edmir Škorić

Alfredo Di Stefano, legenda Real Madrida, preminuo je u 88. godini života od posljedica srčnog udara.

Di Stefano je posljednjih nekoliko dana proveo u bolnici, a preminuo je u ponedjeljak. Mnoge nogometne veličine su se na razne načine opraštale od čovjeka koji je pet puta bio evropski prvak.

Njegov odlazak na vječni počinak ispratila je i Marca koja je cijelu naslovnicu svog lista posvetila smrti čovjeka koji je za Real odigrao preko 250 utakmica.

Najtiražniji sportski list je na taj način pokazao koliko je Alfredo bio veliki. Nije čest slučaj da novine svoju naslovnicu posvete samo jednoj osobi ili jednoj priči. Di Stefano je očito zaslužio ovakvo što.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.