Marca tvrdi: Ter Stegen je igrač Barcelone

Marca tvrdi: Ter Stegen je igrač Barcelone

Barcelona je, kako tvrde španski mediji, našla zamjenu za svog golmana Victora Valdeza, koji odlazi sa Nou Campa na kraju sezone.

Marca javlja da je katalonski gigant potpisao predugovor sa golmanom njemačke ekipe Borussije iz Moenchengladbacha Marcom Andreom ter Stegenom.

Ter Stegen se već dugo nalazi na radaru Barcelone, a katalonska ekipa postigla je dogovor sa njemačkim golmanom koji b na Nou Campu trebao biti do 2015. godine.

Iako je menadžer golmana Gladbacha danas demantovao navode, Marca tvrdi da je dogovor već postignut, te da će Ter Stegen od ljeta definitivno preseliti na Nou Camp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.