Marca žestoko kritikuje Jovića: Koštao je Real Madrid 30 miliona eura po golu

Zabio samo dva gola

Marca žestoko kritikuje Jovića: Koštao je Real Madrid 30 miliona eura po golu

E. Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović prije godinu dana stigao je kao veliko pojačanje u Real Madrid iz Frankfurta.

Jović je nakon odlične sezone u njemačkom klubu privukao interes mnogih klubova, ali kada je stigao poziv iz Madrida znao je gdje želi da ide. Real je za njega izdvojio čak 60 miliona eura, ali se Jović u svojoj prvoj sezoni pokazao kao promašaj.

Ugledna Marca danas je posvetila naslovnicu momku iz Bijeljine kako bi dočarali još jednom da je Real pogriješio što ga je doveo. Marca nije željela pričati o skandalima i propustima koje je Jović pravio van terena, već isključivo o onome što je radio na terenu.

Jović je u prošloj sezoni u La Ligi za Real Madrid odigrao 17 utakmica i postigao je samo dva gola uz jednu asistenciju. Marca piše da nikada niko nije toliko koštao Real Madrid što se tiče golova.

Srbijanski igrač je zabio dva gola koja je Real Madrid platio po 30 miliona s obzirom da je Jović doveden za 60 miliona eura. Jasno je da su u Madridu itekako nezadovoljni njegovim učinkom, te nije čudo što se piše uveliko da ga klub želi prodati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti