Marcelo: Igramo 'utakmicu po utakmicu'

Ne razmišlja puno o Barceloni

Marcelo: Igramo 'utakmicu po utakmicu'

Edmir Škorić

Za dvije sedmice Real Madrid će gostovati kod Barcelone na Nou Campu, a defanzivac Marcelo ističe da treba igrati 'utakmicu po utakmicu'.

U razgovoru za Marcu, brazilski reprezentativac i član madridskog Reala, Marcelo, govorio je o tome kako uživa na Bernabeu, kao i o nadolazećem El  Classicu.

"Znamo da je jedino rješenje nastaviti naporno raditi sa Pellegrinijem. Kada najbolja momčad gubi to je neuspjeh. Ali, mislim da imamo dobar odnos sa trenerom i da dobro radimo, rezultat će sigurno doći."

"Ne gledamo na sukob sa Barcelonom, jer najprije imamo utakmice poritv Santandera i Zuricha. Moramo igrati utakmicu po utakmicu. Ne mislimo da je Barcelona bolja od nas. Vidjet ćemo što će se događati na Nou Campu, ali mi ništa ne zavisimo od njih", kazao je Marcelo, te pohvalio novog klubskog suigrača, Kaku.

"Da, Kaka je jedan od najboljih. Igranje sa Kakom je jednostavno, kao što je sa Raulom. Oni su vrlo inteligentni i znaju što činiti u svakom trenutku."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.