Marcelo: Nakon Barce nisam spavao

Poraz sa gorkim ukusom

Marcelo: Nakon Barce nisam spavao

Edmir Škorić

Poslije onog istorijskog, sigurno bolnog poraza Reala na svom stadionu od Barcelone (2:6), igrači su bili šokirani. Brazilac Marcelo tvrdi kako nije mogao spavati.

"To je bila najgora noć u godini. Nisam mogao spavati do četiri sata ujutro", za Radio Marca potvrdio je Brazilac Marcelo.

Kada su poveli golom Higuaina, činilo se da se prednost Barce polako topi, no čarolija Henryja, Messija i društva nije prestajala do kraja utakmice.

Marcelo je govorio o svojoj situaciji, te kako je izviždan uz ostaktak ekipe.

"Kad  sam bio izviždan, dao sam intervju u kojem sam rekako kako ću raditi više da bi se promijenio. Iker Casillas mi je rekako kako je to normalno, te da su jedan Zinedine Zidane i Ronaldo isto doživljavali. Ja sam Marcelo, i počinjem sada..."

Govorio je i o svom položaju u Madridu, gdje pod palicom Juande Ramosa igra na nekoliko mjesta.

"Ja sam krilo, ali u zadnje vrijeme pomažem u sredini, uvijek želim pomoći, naravno gdje mogu jer sam ljevak. Trener me pitao da li mogu igrati više naprijed, nešto poput Robbena, ali da isto tako da pomažem u defanzivnim zadacima", završio je ogorčeni Marcelo.

 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije