Marcelo produžio s Real Madridom

Marcelo produžio s Real Madridom

Edmir Škorić
Teme:

Brazilac Marcelo produžio je svoj ugovor sa madridskim Realom do 2015. godine, potvrđeno je na službenim internet stranicama španskog kluba.

Krilni igrač Reala Marcelo u Madrid je stigao iz Fluminensea u januaru 2007. godine, te je manje više redovan član prve postave. 21-godišnjak je do sada odigrao skoro sto utakmica u svim natjecanjima za Kraljeve i danas je odlučio produžiti vjernost klubu.

"Real Madrid i Marcelo potpisali su novi ugovor s kojim će igrač ostati vezan za klub do 2015. godine", saopćeno je na službenoj stranici Real Madrida.

Za vrijeme svog boravka na Santiago Bernabeu, Marcelo je osvojio dva naslova prvaka i španski Superkup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.