Marcelo: Spremni smo za rat sa Barcelonom

Sada, zaostatak Reala je "samo" pet bodova

Marcelo: Spremni smo za rat sa Barcelonom

Real je pobjedom nad Espanyolom iskoristio kiks Barcelone protiv Sportinga i tako im se približio na pet bodova zaostatka.

Nije sve dobro krenulo po Madriđane u sinoćnjoj utakmici. Iker Casillas je isključen već u drugoj minuti, no unatoč tome Real je dominirao do kraja susreta. Slavili su sa 1:0 golom Brazilca Marcela.

"Poslije Ikerovog isključenja pokazali smo trud i smanjili zaostatak za Barcelonom. Neki su govorili kako nismo dobro fizički pripremljeni, a u ovoj utakmici se vidjelo da nije tako", kaže Marcelo, te dodaje:

"Radimo i treniramo naporno i spremni smo za rat sa Barcelonom. Nisam promijenio mišljenje zbog smanjenog zaostatka. Barcelona je i dalje u velikoj prednosti. Više bih volio da mi imamo prednost od pet bodova".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.