Marcelo upozorava na Rayo Vallecano

Marcelo upozorava na Rayo Vallecano

Edmir Škorić
Teme:

Real Madrid će u šestom kolu španske Primere, koje se igra ovog vikenda, ugostiti Rayo Vallecano. Brazilac u redovima Kraljeva, Marcelo, upozorava svoje suigrače da ni u kom slučaju ne uđu u utakmicu sa potcjenjivanjem protivnika.

Real je u prva četiri boda osvojio sedam bodova, što sigurno nije ono što su u klubu očekivali pred početak sezone. Madrižani su u pretprošlom kolu poraženi s 1:0 na gostovanju kod Levantea, a u prošlom kolu tek su remizirali u utakmici bez golova s Racing Santanderom.

"Svaka momčad daje sve od sebe kada igra protiv Real Madrida. Rayo Vallecano će učiniti sve protiv nas i pokušat će pobijediti. Moramo igrati dobro, kako bi osvojili tri boda. Liga je duga i moramo naporno raditi za naslov", rekao je Marcelo, kojeg su mediji često "selili" iz španske prijestonice.

"Želim igrati u ovoj momčadi mnogo godina. Želim biti uspješan i osvajati trofeje s Realom. To je veliki klub i nadam se da ću još dugo boraviti u Madridu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.