Marchisio: Ostaćemo mirni pred nastavak sezone

Marchisio: Ostaćemo mirni pred nastavak sezone

Midhat Šljivak

Fudbaler torinskog Juventusa Claudio Marchisio rekao je kako posljednji loši rezultati tima neće utjecati na njihov moral, te da će tim iz Torina do kraja sezone zasigurno igrati veoma dobar fudbal.

"Dva smo boda iza Milana u prvenstvu i imamo značajnu prednost nad Lazijom. Igramo dobro, puno trčimo i trudimo se održati dobru formu. Igrači se međusobno poštuju i svi smo ubjeđeni da će se ova sezona dobro završiti po nas", rekao je Marchisio za klupski sajt.

Juventus je u posljednjih šest utakmica, čak u pet remizirao, te su vodeću poziciju prepustili ekipi Milana, a u nedjelju će Stara dama u 27. kolu Serie A imati teško gostovanje ekipi Genoe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.