Marciano: Želim se vratiti u Sarajevo

Nekadašnji igrač bordo momčadi

Marciano: Želim se vratiti u Sarajevo

Nekadašnji igrač Čelika, Sarajeva i Širokog Brijega Marciano izrazio je želju za ponovni povratak na Koševo.

Marciano sada brani boje Sandefjorda, no iako ovaj Brazilac pruža sjajne partije njegov klub će po svemu sudeći napustiti društvo najboljih.

Norvežani žele s Marcianom produžiti ugovor, ali on ipak sanja povratak na Koševo, gdje je proveo lijepe trenutke u svojoj karijeri.

"Da, tačno je da se želim vratiti u svoje Sarajevo, to je moja velika želja, jer sam mnogo zavolio taj klub. Tu sam i sagradio svoje ime i tu mi je bilo najbolje. Odlazak sa Koševa nije bila moja odluka, ali sada nije vrijeme za tu priču", rekao je za SportSport.ba nekadašnji igrač bordo momčadi i dodao:

"Da se ja pitam odmah bi sada došao, ali imam ugovor na još jednu sezonu. Kada mi ugovor istekne želim opet igrati u Sarajevu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.