Marco Verratti potvrdio da ostaje u PSG-u
Foto: EPA

Fudbaler koji se nalazi na meti Barcelone

Marco Verratti potvrdio da ostaje u PSG-u

Fudbaler PSG-a Marco Verratti priznaje da su postojali kontakti s Barcelonom, ali i ističe da je, čak i prije nego što je u klub došao Neymar, odlučio da će ostati u redovima francuskog velikana.

Marco Verratti se, početkom ljetnog prelaznog roka, povezivao s mogućim transferom u Barcelonu. Pretpostavljalo se da i on sam želi karijeru nastaviti na Nou Campu, međutim, čini se, da Katalonci nisu uspjeli s PSG-om dogovoriti njegov transfer.

"Barcelona? Bilo je tu nečega, nekog kontakta, ali na tome se sve završilo. Nismo imali još razgovora", izjavio je Verratti za Sky Sport, te dodao:

"Odlučio sam ostati u PSG-u i sretan sam zbog toga...Da li je Neymarov dolazak promijenio moje mišljenje? Odlučio sam mnogo ranije. Nisam ni znao da će Neymar doći."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti