Marco Verratti produžio ugovor sa Svecima

Italijan vjeran PSG-u

Marco Verratti produžio ugovor sa Svecima

D. Vejo

U posljednje vrijeme mnogo se pričalo o odlasku Marca Verrattija iz PSG-a u neki od evropskih velikana. Ipak, Italijan se odlučio da ostane još neko vrijeme na Parku prinčeva.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu tima iz Francuske, na vjernost PSG-u Verratti se zakleo do 2020. godine. Mladi igrač veznog reda nije krio zadovoljstvo ovakvim potezom čelnika kluba.

"Veoma sam srećan u Parizu i drago mi je što ostajem u klubu. To je za mene velik uspjeh i mnogo sam srećan. Trudit ću se da igram što bolje mogu i da postanemo prvaci Evrope", rekao je za inostrane medije fudbaler PSG-a, Marco Verratti.

Podsjetimo, Verratti neće pomoći selekciji Italije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj zbog povrede leđa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi