Džeko će dobiti još jednog fantastičnog saigrača: Inter je već počeo pregovore sa Minom Raiolom
Foto - EPA

Thuram želja Intera

Džeko će dobiti još jednog fantastičnog saigrača: Inter je već počeo pregovore sa Minom Raiolom

Midhat Šljivak

Inter je ovog ljeta napravio veliku promjenu u napadu.

Aktuelni prvak Italije prodao je Romelua Lukakua u Chelsea za 115 miliona eura, a kao zamjenu je potpuno besplatno iz Rome doveo bh. napadača Edina Džeku.

Želja rukovodstva kluba je angažovanje još jednog napadača. Brojna imena se povezuju sa Interom, a novi član kluba mogao bi postati francuski napadač Marcus Thuram.

Kako navodi Sky Sport Italia, Nerazzurri su već počeli pregovore sa agentom 24-godišnjeg fudbalera Minom Raiolom i pokušat će Thurama dovesti u svoje redove do kraja prelaznog roka.

Thuram može igrati na više napadačkih pozicija, to je Interu veoma privlačna opcija i rado bi ga vidjeli u svojim redovima.

Cifra koju ekipa Borussije iz Monchengladbacha želi za usluge ovog napadača iznosi 40 miliona eura, a ugovor Thurama sa njemačkim klubom veže do ljeta 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno je svakako da je Marcus rođen u Italiji dok je njegov otac, legendarni Lilian Thuram 1997. godine nosio dres Parme.

Protekle sezone ovaj fudbaler odigrao je ukupno 40 utakmica za Borussiju i ostvario je učinak od 11 golova i 12 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi