Marek Hamšik želja Barcelone

Skauti sa Nou Campa ga pratili na San Siru

Marek Hamšik želja Barcelone

Edmir Škorić

Barcelona na ljeto želi dovesti slovačkog reprezentativca Mareka Hamšika iz Napolija, pišu španski mediji.

Da nije "rekla-kazala" potvrđuje i boravak Barceloninih skauta na San Siru u ponedjeljak navečer, kada je Milan u derbiju 27. kola italijanskog prvenstva s uvjerljivih 3:0 savladao Napoli.

No, Hamšik, 23-godišnji Slovak, nije se posebno naigrao u toj utakmici, ali prema pisanju španskih medija na Nou Campu ga i dalje žarko žele u svojim redovima.

Hamšik je prije Napolija igrao u Bresci, a u Italiju je stigao iz Slovan Bratislave. Cilj Napolija ove sezone je plasman u Ligu prvaka, te ostvare li ga, čelnici kluba najavili su kako će učiniti sve da zadrže svoje najbolje igrače. Posebno se to odnosi na Edinsona Cavaniaj i Mareka Hamšika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.