Marić: Bodovi ostaju u Prijedoru

Utakmica 26. kola

Marić: Bodovi ostaju u Prijedoru

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora sa nestrpljenjem iščekuju meč 26. kola Premijer lige BiH kada im u goste dolazi ljuti rival Borac iz Banja Luke.

Dok se Borac hvata za slamku spasa kod fudbalera Rudara to nije slučaj. Oni rasterećeno ulaze u meč sa crveno-plavima te se nadaju pozitivnom ishodu.

"U ovu utakmicu ulazimo kompletni, radili smo i vrijedno trenirali tokom čitav sedmice. Maksimalno spremni ulazimo u ovaj derbi. Iako je protivnik oslabljen ne igranjem važnih igrača, to nas ne smije zavarati. Moramo sa puno ozbiljnosti odigrati utakmicu kako bi bodovi ostali u Prijedoru. Želimo obradovati naše navijače", kazao je za SportSport.ba igrač Rudara, Nemanja Marić.

Prije ovog meča Rudar zauzima 14. poziciju na tabeli sa osvojenih 20 bodova, dok je Borac trenutno 12. tim sa 26 bodova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi