Marić: Favoriti smo, no neće biti lako

Premijer liga, 18. kolo

Marić: Favoriti smo, no neće biti lako

Adnan Beganović

Trener trenutnog lidera Premijer lige banjalučkog Borca, Zoran Marić, uoči sutrašnjeg duela sa Čelikom smatra da će utakmica biti neizvjesna, ali da će njegov tim na svoj konto upisati nove bodove.

"Položaj na tabeli govori da smo u sutrašnjem duelu mi favoriti i mi se moramo znati nositi sa tom ulogom. Međutim, jako bitno je naglasiti da Čelik nije bezazlena momčad i smatram da njihov trenutni položaj na tabeli nije realan", rekao je za naš portal trener Borca Zoran Marić i dodao:

"Prostudirali smo igru Čelika. Gledali smo zeničku momčad u prva dva kola nastavka prvenstva i spremni očekujemo sutrašnji duel. Učinit ćemo sve da obradujemo naše navijače i ja sam vjerujem da možemo slaviti, mada to neće biti niti malo lako."

Šef struke banjalučke momčadi u duelu sa Čelikom moći će računati na sve igrače, barem tako stvari stoje prije posljednjeg treninga uoči utakmice, koji je na rasporedu danas u 17 sati.

"Svi igrači su mi na raspolaganju. Tako sada stoje stvari. Nadam se da se ništa neće promijeniti niti nakon današnjeg treninga", zaključio je Marić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.