Marić: Izdržali smo pritisak

Trener Borca nakon meča sijao od sreće

Marić: Izdržali smo pritisak

A. Beganović

Večeras je velika noć za fudbalere, ali i sve navijače banjalučkog Borca. Njihova ekipa sa Grbavice nosi trofej namijenjen osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine.

Nakon susreta trener Banjalučana Zoran Marić sijao je od sreće. Ne i bez razloga.

"Zaista sam presretan. Moram se malo smiriti, jer je utakmica zaista bila i više nego napeta. Svi smo večeras, u jednom prekrasnom ambijentu, prisustvovali odličnoj fudbalskoj predstavi dva najbolja kluba u Bosni i Hercegovini. Vidjeli smo četiri gola, a na kraju smo mi slavili. Mi smo iskoristili svoje šanse, dok Željo nije.", kazao je Marić.

"Već na početku drugog poluvremena domaći su izvršili veliki pritisak na nas, kada smo i primili dva gola. Međutim, kako je odmicalo drugo poluvrijeme, bili smo sve organizovaniji i stvorili smo i dvije velike prilike za treći gol. Želio bih ovaj trofej posvetiti klubu, igračima i navijačima Borca. Hvala publici što nas je znala nagraditi aplauzom i zaista je bio užitak igrati u ovako divnom ambijentu", dodao je Marić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije