Marić: Neka se ponovi Irtish

Široki ide u Azerbejdžan

Marić: Neka se ponovi Irtish

Prvoligaš iz Azerbejdžana, Gabala, protivnik je našem Širokom Brijegu u pretkolu Evropske lige. Izabranici Slavena Muse koji su u prošloj sezoni preskočili prvu prepreku nadaju se da će isti uspjeh ostvariti i ove sezone. 

„Koga god da smo izvukli mi u naredno kolo moramo proći. Prošle godine smo izbacili Irtish, a nadamo se da ćemo ove godine taj uspjeh ponoviti. Ekipa iz Azerbejdžana je na neki način nepoznanica, ali vjerujem da ćemo ostvariti uspjeh,“ kazao je napadač Širokog Brijega Mirko Marić.

Fudbaler koji je obilježio prošlu sezonu u Širokom Brijegu i koji će u narednoj sezoni kao posuđen igrač nastupiti u dresu Širokog Brijega nada se i prvijencu u evropskim takmičenjima.

„Lijepo bi bilo sezonu započeti pogotkom. Do sad sam tri puta igrao u evropskim takmičenjima i nikada nisam bio strijelac,“ dodao je Marić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.