Marić: Pobjedom ovjeriti drugo mjesto

Borac dočekuje Olimpik

Marić: Pobjedom ovjeriti drugo mjesto

Borac će na svom Gradskom stadionu dočekati ekipu sarajevskog Olimpika u okviru 29. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u srijedu na Grbavici osvojili Kup Bosne i Hercegovine, fudbaleri Borca se okreću Premijer ligi, ali im je jasno da će jako teško skinuti Željezničar sa prve pozicije.

Banjalučani dva kola prije kraja prvenstva za Željom zaostaju četiri boda i imaju samo teoretske (i to male) šanse da osvoje duplu krunu.

"Svjesni smo činjenice da nam je titula izmakla. To, međutim, ne znači da ćemo se predati do kraja sezone. Želja nam je da sa tri boda iz duela sa Olimpikom zadržimo drugu poziciju na tabeli. Iza nas je osvojen Kup i to je svakako veliki uspjeh, ali moramo do kraja odraditi i učešće u Premijer ligi", kazao je za SportSport.ba trener Borca Zoran Marić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.