Marić: Respekt Borcu, ali mi dolazimo da se nadigravamo

Kapiten Rudara o derbiju

Marić: Respekt Borcu, ali mi dolazimo da se nadigravamo

D. Vejo

Kapiten Rudara iz Prijedora Nemanja Marić odradio je kaznu zbog žutih kartona te će sutra biti na spisku šefa struke Zlatka Jelisavca za meč sa banjalučkim Borcem.

Gradski stadion u Banjaluci za mnoge timove u Prvoj ligi RS je praktično je neosvojiva tvrđava, no to se ne može kazati za Prijedorčane koji su u oktobru 2015. savladali Borac.

"Nakon odrađene suspenzije vraćam se na teren. Spreman sam da dam svoj maksimum. To važi i za moje saigrače također, imamo puno motiva za dokazivanje sutra. Veoma respektujemo ekipu Borca, ali mi želimo da se nadigravamo sa njima. U svaku utakmicu Rudar ide na trijumf, pa tako nema razloga da ne bude i sutra u derbiju", jasno je kazao fudbaler Rudara, Nemanja Marić.

Jedini koji će propustiti sutrašnju utakmicu kada je u pitanju Rudar, jeste Ervin Ćatić zbog operacije slijepog crijeva koju je imao prije nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi