Marić: Sve je otvoreno

Uoči revanš susreta finala Kupa BiH

Marić: Sve je otvoreno

A. Beganović

"Imamo se pravo nadati. Sve misli su nam okrenute prema sutrašnjem duelu i učinit ćemo sve kako bismo u Banja Luku donijeli pehar", rekao je na početku razgovora za SportSport.ba trener banjalučkog Borca Zoran Marić.

Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine odigran u Banja Luci završio je bez pobjednika (1:1), pa pred revanš veće izglede za ukupnu pobjedu ima momčad s Grbavice.

"Istina je da Željezničar ima pozitivniji rezultat, no mislim da još ništa nije gotovo. Pred nama je novi susret i siguran sam da će biti neizvjesno do samog kraja", rekao je Marić i dodao:

"Rezultat iz Banja Luke je takav da jedan pogodak u revanšu može mnogo toga odlučiti. Spremni smo za iskušenja koja su pred nama i uvjeren sam da ćemo pokazati svoje pravo lice. Većih problema sa povrijeđenim igračima nemam, a u momčadi je dobra atmosfera. Svjesni smo šta nam donosi ovaj susret i siguran sam da ćemo se boriti do posljednjeg sudijskog zvižduka."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.