Marić: U Sarajevo sa što boljim rezultatom

Reakcije na žrijeb finala Kupa BiH

Marić: U Sarajevo sa što boljim rezultatom

A. Beganović

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca, Zoran Marić, smatra da u finalu Kupa Bosne i Hercegovine nema favorita te da prema njegovim riječima uopšte nije bitno ko je u prvom susretu domaćin.

"Neko je morao biti domaćin u prvom susretu. Iskreno, ja sam priželjkivao da odluku o pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine bude donešena u Banja Luci, odnosno volio bih da je revanš na našem terenu, no šta je tu je", rekao je Marić za SportSport.ba i dodao:

"Međutim, kad sve saberem i oduzmem mislim da uopšte nije bitno ko je domaćin u prvom, a ko u drugom susretu. Bolja momčad će na kraju podići pehar, a mi ćemo se potruditi da u Banja Luci ostvarimo što bolji rezultat. Podrška publike nam je jako bitna i zbog toga pozivam sve navijače Borca da 5. maja u što većem broju dođu na utakmicu".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.