Mariga potpisao za Inter

Nakon što je propao transfer u City

Mariga potpisao za Inter

Edmir Škorić

Nakon što je propao transfer McDonald Marige iz Parme u Manchester City, ovaj kenijski igrač sredine terena danas je potpisao za Inter iz Milana.

Inter je službeno potvrdio potpisivanje McDoland Marige, veznog igrača Parme koji je bio nadomak prelaksu u engleski Manchester City.

Naime, Mariga je imao problema sa radnom dozvolom te je njegov transfer u Premiership propao, stoga je priliku iskoristio Inter i uspio dovesti kenijskog reprezentativca, kojeg novi ugovor sa Interom veže do 2014. godine.

Klub je također potvrdio kako se Čileanac Luis Jimenez vratio sa posudbe iz West Hama te je u sklopu ovog posla prešao u Parmu, baš kao i francuski napadač Jonatan Biabiany.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.