Čuvena Srpkinja je dobila đavolju konkurenciju: "Šamarom te uspava, a dodirom diže iz mrtvih!"
Foto: Marijana Kovačević iz Beograda je stekla svjetsku popularnost zahvaljujući uspješnom liječenju

Riječ je o 62-godišnjoj Rumunki

Čuvena Srpkinja je dobila đavolju konkurenciju: "Šamarom te uspava, a dodirom diže iz mrtvih!"

Admin Čaušević


Manje više cijeli sportski svijet je čuo za doktoricu Marijanu, čuvenu Srpkinju iz Beograda koja svojim metodama uspješno liječi povrede i to mnogo brže nego što se to zapravo očekuje. Sada je dobila konkurenciju i riječ je o 62-godišnjakinji iz Rumunije.

Zove se Florea Popovici, ima 62 godine i radi se o Rumunki rođenoj u Ukrajini. Žena je Poznata je po liječenju na traci za trčanje, posebno kada su u pitanju povrede sportista.

Dumitru Dragomir, bivši predsjednik rumunske lige, govorio je o njoj za tamošnje medije. "Ima zahtjeve za sljedećih 3000 godina", poručio je Dragomir na počeku razgovora.

"Uspješan je kao Marijana iz Beograda. Pokraj nje su prošli svi naši fudbaleri koji su imali zdravstvenih problema, i ne samo to, a ona ih je digla na noge."

Florea Popovici je naovodno zauzeta za narednih 3000 godina

"Prije nekog vremena dječak bivše ministrice sporta bio je kod nje. Neću m u reći ime, ali taj dečko nije mogao da stoji na nogama, ali sada trči više nego sporisti."

"Ja sam imao problema s nogama. Nisam mislio da me može tako brzo dignuti na noge. Neobjašnjivo je što se dešava. Ako stavi ruke na tebe meso ti se digne. To govorim iz vlastitog iskustva.

Oglasi

"Ako te ošamari odmah te uspava. Četiri puta dnevno bez obzira je li vani snijeg bosa na polje. Sjedi s nogama na zemlji, dobije energiju i onda dođe i pruži ti tretman koji ti treba."

"Posjećivali su je i doktori, veliki hirurzi koji više nisu mogli operisati. Otišli bi kod nje i nakon tri seanse bili bi kao novi. Natjerala je paralizirane ljude da ustanu i sada trče bolje od mene. Ova žena je globalna vrijednost, međunarodna vrijednost", kazao je Dragomir.

Ko je Marijana Kovačević?

Sa druge strane Marijana Kovačević, ljekarka iz Beograda, je svjetski poznata. Kod nje su dolazile brojne fudbalske zvijezde kako bi se izliječili što je brže moguće.

Iako su je optuživali da se bavi nadri metodama, Kovačević ne koristi nikakve čarobne napitke, već isključivo fizikalne terapije.

"Kroz privatno medicinsko učenje, počela sam sa oporavkom sportskih povreda koristeći originalno kombiniranje supstance. Istraživala sam kako se muskulatura može regenerirati u najkraćem razdoblju, bez korištenja medikamenata i agresivnih metoda."

Čuvena srpkinja se uopšte ne služi nadri metodama kao što se to sumnjalo

"Metoda liječenja koji koristim je regeneracija povrijeđene muskulature specijalnom ručnom masažom rolerom, uz upotrebu aktivnih supstanci u elektromagnetnom polju, koje se stvara prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo."

"Proces se odvija neinvazivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Poslije terapije, rezultati na doping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu. Moram napomenuti da su supstance koje se koriste tokom tretmana potpuno neutralne i sigurne", ispričala je Kovačević prošle godine.

Ono zbog čega je Kovačević porasla praktično svim sportistima u očima je ta da su za sve njene mušterije cijene usluge iste te da novac i popularnost uopšte ne igraju ulogu.

Top Komentari

Hanibal
Cuvena Srpkinja? Ja naslova! Mora li uvijek u naslovu biti Srbin i Srpkinja? Zasto ne moze Cuvena zena iz Srbije?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi