Marin Galić potpisao za Željezničar

Vratio se u Premijer ligu

Marin Galić potpisao za Željezničar · Zvanično

E. Čaušević

Željezničar se sprema za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a igrački kadar uskoro bi mogao biti kompletiran.

Nakon prvog dijela sezone ekipu s Grbavice napustilo je nekoliko prvotimaca, ali i trener Tomislav Ivković. Za novog trenera izabran je Edis Mulalić koji je čini se uspio koliko-toliko da popravi stvari.

Željezničar je u dosadašnjem dijelu zimskog prelaznog roka ozvaničio dolaske Semira Štilića, Benjamina Šehića i Edina Cocalića, ali jasno je da će biti novih pojačanja.

Kao što je SportSport.ba najavio ugovor s Željom danas je potpisao i Marin Galić koji je na Grbavicu stigao kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnji desni bek stiže u Željezničar iz Poljske gdje je igrao za Zaglebie u prvom dijelu sezone, ali se ove zims odlučio vratiti u Premijer ligu.

Galić je u najjačem rangu bh. fudbala igrao već za Zrinjski, Mladost, Borac i Krupu, a u svojoj karijeri nastupao je još za Branitelj iz Mostara i Inter iz Zaprešića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Furioza1999
Pita me drug pitar vi ste u tolikoj krizi najvecoj u historiji kluba i dovodite ovoliko jaka pojačanja, a mi imamo tolike pare a nijedno zvucno ime da dodje u klub, kako to? Pa druze moj mi smo VELIKI ŽELJEZNIČAR (GOSPODIN) ????
26 8
user1596132192
Bit ce ŽELJO opet šampion, opet šampion, opet šampion...
14 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije