Magdić nakon pobjede: Bilbija je pokazao kakav je igrač

Stoper Plemića

Magdić nakon pobjede: Bilbija je pokazao kakav je igrač

S. Grebović

Zrinjski je danas u okviru 31. kola Premijer lige BiH na svom terenu bio bolji od Željezničara sa 4:2.

Plemići su zahvaljujući dva gola Bilbije, te jednim Bašića i Tičinovića došao do važne pobjede. Evo kako je ovaj susret vidio stoper domaćeg tima, Marin Magdić.

"Utakmica je odlično krenula za nas. Rano smo zabili dva gola nakon čega smo sebi napravili problem. Kasnije je Bilbija pokazao kakav je igrač i dao je dva gola sa kojima nas je primakao pobjedi."

Zrinjski će u narednom kolu u Banovićima gostovati kod ekipe Tuzle City i jednim će uhom osluškivati rezultate Širokog i Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas se nismo obazirali na druge rezultate. Mi moramo dobiti zadnju utakmica da imamo šansu za Evropu. Nadamo se da će nam ostali rezultati ići na ruku", dodaje Magdić.

Zrinjski u narednom kolu gostuje Tuzli City, Velež će na megdan Mladosti, dok Široki ide u Bijeljinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti