Marin ostaje u Werderu

Marin ostaje u Werderu

Nogometaš Werdera iz Bremena, Marko Marin, posljednjih dana je bio povezivan sa prelaskom u Tottenham, ali njegov agent je demantovao te navode.

Njemački veznjak je propustio trening svoje momčadi danas, a odmah su se u medijima pojavile informacije da se nalazi na ljekarskom pregledu u Londonu. 

"Marin je u Bremenu i obavio je individualni trening", rekao je Marinov agent, Fali Ramadani.

Marin se također oglasio, rekavši kako će sutra početi trčati, ali da vjerovatno neće moći zaigrati protiv Bayera. Treba napomenuti da je veznjak Werdera propustio i posljednju utakmicu svog tima, zbog povrede prepona.

"Sutra ću početi sa trčanjem, pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Ipak, povratak protiv Leverkusena bi bio prebrz za mene", rekao je Marin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti