Marin Vranjić pojačao HNK Brotnjo

Bivši igrač Zrinjskog, Branitelja...

Marin Vranjić pojačao HNK Brotnjo

Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine HNK Brotnjo danas je objavio kako je uprava ovog kluba angažirala Marina Vranjića 24-godišnjeg veznog nogometaša. 

Vranjić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Zrinjski, Branitelj, Čapljinu, Vitez i Neretvu a u upravi čitlučkog kluba Vranjića su nazvali najvećim pojačanjem u prelaznom roku koji je završen. 

U Čitluk je ovo ljeto stiglo nekoliko kvalitetnih nogometaša a Vranjić je upotpunio zanimljivo ljeto za HNK Brotnjo. Vranjić je već debitirao za Brotnjo te imao zapaženu ulogu u pobjedi Čitlučana protiv Sloge. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti