Marinović: Igrači se uplašili pobjede

Marinović: Igrači se uplašili pobjede

D. Banović

Fudbaleri Kozare su u u većem dijelu utakmice imali rezultatsku prednost i terensku inicjativu, ali na kraju nisu uspjeli da sačuvaju minimalnu pobjedu uoči revanša u Tuzli.

"Žao mi je što u ovoj utakmici nismo pobjedili. Priželjkivali smo prije meča da već u prvom poluvremenu steknemo prednost i to smo uradili. U drugom poluvremenu je trebalo da pokušamo udvostručiti rezultat u našu korist, ali u tome nismo uspjeli".

"Sloboda je izjednačila i sad su oni u prednosti uoči revanša. Moji igrači kao da su se uplašili pobjede nad premijerligašom. Ovo je dobro iskustvo za nas", rekao je trener Kozare Vinko Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.