Marinović: Moramo odigrati kvalitetnije i biti dosta bolji u realizaciji

Sarajevo sutra dočekuje Radnik

Marinović: Moramo odigrati kvalitetnije i biti dosta bolji u realizaciji

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Radnika iz Bijeljine u okviru 17. kola Premijer lige.

Bordo tim je sutra apsolutni favorit na Koševu jer je jasno da se Radnik ne nalazi baš u dobroj formi u posljednje vrijeme, te sve osim pobjede Sarajeva bi bilo iznenađenje.

Pred sutrašnji meč govorio je i trener aktuelnog bh. prvaka Vinko Marinović.

"Već poslije Veleža imamo odmah utakmicu protiv Radnika, dakle raspored je zgusnut. Radnik je ekipa koja je premijenila trenera i sigurno je to situacija kao s Olimpikom jedna nova dimenzija i sigurno da će dati maksimum u Sarajevu. Mi moramo odigrati kvalitetnije pogotovo moramo biti bolji u realizaciji jer nam je to falilo u ovoj zadnjoj utakmici i možda još nekim mečevima, ali nadam se da će to biti u najboljem redu", rekao je trener Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Radnika igra se sutra na Koševu od 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Kaze raspored im zgusnut igraju protiv Radnika sutra 5.12 protiv Borca ( jedina vam za*****a) i zadnja protiv Slobode. Pogledaj raspored Borca, Zelje, Zrinjskog i Sirokog
1 11
Paradajz
Velkoski u napad
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi