Marinović: Nikog nisam otpisao

Marinović: Nikog nisam otpisao

Poslije nekoliko natpisa u pojedinim medijima da za utakmicu protiv Borca na startu sezone ne računa na pojedine igrače poput Gorana Popovića reagirao je trener Vinko Marinović.

"Nikad nisam u javnosti otpisao nijednog igrača. Tako je i sa Popovićem koji je u konkurenciji za utakmicu protiv Borca. Kritika je bilo poslije nekih kontrolnih utakmica, ali ne zbog loših rezultata, već zbog određenih propusta u igri. To je valjda normalna i logična komunikacija trenera i igrača. Svi smo mi na istom zadatku koji za cilj ima što bolje rezultate kluba u narednoj sezoni", rekao je Marinović.

Kozara će novu sezonu da otvori na svom stadionu  subotu protiv Borca od 17,30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije