Trener Zrinjskog nakon meča

Marinović: Ostaje nam samo da čestitamo Želji

Fudbaleri Zrinjskog poraženi su danas na domaćem terenu od Željezničara sa 4:0.

Trener Mostaraca Vinko Marinović poručio je nakon meča da se utakmica okrenula u drugom toku nakon što je Mešanović promašio penal u prvom dijelu igre.

"Poslije penala utakmica se okrenula u drugom toku. U drugom poluvremenu nismo ni otvorili meč kako treba, a primili smo drugi gol i bilo je kasno jer smo kasnije dobili i crveni karton. Mogu samo čestitati Želji na pobjedi. Došao je kraj naše tradicije na domaćem terenu, ali šta da se radi. Moramo se oporaviti i pokušati posljednji meč u jesenjem dijelu prvenstva dobiti", rekao je Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti