Marinović: Ponovili smo stare greške

U Borcu znaju razloge za poraz

Marinović: Ponovili smo stare greške

Edmir Škorić

U toku pripremnog perioda fudbaleri Borca bilježili su dobre rezultate, a onda su u generalnoj probi protiv Ufe doživjeli poraz od 2:0. Trener Marinović je uporedio meč u Bijeljini i onaj koji je protiv Rusa odigran u Staroj Pazovi.

Kad sve izanaliziram onda i nije bilo neke razlike. U Bijeljini smo protiv Mladosti ponovili sve greške koje smo ispoljili u meču sa ekipom Ufe. Golove smo primili na identičan način i to poslije naših grešaka u odbrani. Takve stvari ne smijemo da ponovimo u narednom kolu protiv Sarajeva", jasan je trener Vinko Marinović.

Po opštoj ocijeni Borac je u Bijelijni odigrao ispod svakog nivoa i loša igra mora da zabrine sve u klubu, posebno zbog činjenice da u slijedećem kolu u goste dolazi Sarajevo.

"Moramo da iz susreta protiv Mladosti izvučemo pouke kako u slijedećem kolu ne bi ponovili greške. Odigrali smo loše i svijesni smo toga, ali treba reći da smo bili nekompletni. Ne tražimo nikakav alibi, ali tokom priprema uigravali smo jedan tim, a onda je zbog radnih dozvola i kartona stručni štab bio prinuđen na promjene", kazao je golman Asmir Avdukić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije