Marinović "prozvao" Zmajiće u Sport Centru u Međugorju

Radi se punom parom

Marinović "prozvao" Zmajiće u Sport Centru u Međugorju

Adnan Beganović

Sport Centar Međugorje domaćin je mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja će u ponedjeljak u Albaniji odigrati prijateljski susret sa domaćom selekcijom.

Selektor mlade reprezentacija Vinko Marinović sa svojim saradnicima danas je izvršio "prozivku" mladih fudbalera na koje računa za prijateljski susret sa Albanijom.

Selektoru su se odazvali svi fudbaleri na koje računa izuzev Stjepana Radeljića koji će se sutra najvjerovatnije priključiti pripremama na kojima se nalazi i mladi Dževad Hamzić, član američkog univerziteta Lindenwood za kojeg su stigle dobre preporuke pa su se iz stručnog štaba odlučili na ovim pripremama uvjeriti u njegove kvalitete što je svakako za svaku pohvalu jer očito je da se više ništa ne želi prepustiti slučaju.

Nakon "prozivke" selektor je održao i sastanak sa svojim izabranicima na kojem ih je upoznao sa planom i programom priprema u Sport Centru u Međugorju, a na sjajanom glavnom terenu od 18:00 odradili su i prvi trening.

Atmosfera je što i ne treba čuditi, doista izvanredna, a sutra će mladi reprezentativci odraditi dva treninga. 

"U Međugorju imamo sjajne uslove za pripreme. Momci su stigli raspoloženi i u Albaniju idemo odigrati jednu dobru utakmicu", kratko je za SportSport.ba izjavio Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi