Marinović: Publika je mogla biti zadovoljna

Trener Sarajeva

Marinović: Publika je mogla biti zadovoljna

E. Škorić

U Banjaluci je večeras odigran derbi između Borca i Sarajeva, a gostujući tim slavio je s 2:0.

Na konferenciji za medije nakon utakmice obratili su se treneri jednog i drugog tima.

"Prije svega mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, i Borac i mi, a publika je mogla uživati. Nekih 20-25 utakmica bili smo pod pritiskom, Borac je imao svoje šanse i sigurno bi bilo drugačije da je to iskoristio", rekao je trener gostiju Vinko Marinović, pa je dodao:

"Nakon tog gola smo preuzeli incijativu. Znali smo da će Borac krenuti malo jače i snažnije. Ovom prilikom bih želio da čestitam igračima na onom što su pokazali. Bila su dva gola, dosta dobrih akcija i publika je mogla da bude zadovoljna".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Skromno i bez ikakve pompe, u pravo smislu riječi GOSPODIN
8 0
zvjezdan10
Sarajevo ima ubjedljivo najjači igrački sastav i najboljeg trenera.Bez dvojbe uzimaju titulu ove godine.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi