Nakon remija protiv Viteza

Marinović: Rezultat 1:1 je najrealniji ishod utakmice

Fudbaleri Borca nisu nastavili pobjednički niz, ali jesu niz bez poraza nakon što su u okviru 11. kola BH Telecom Premijer lige remizirali na gostovanju kod Viteza odigravši 1:1.

"Što se tiče same utakmice mislima da je na kraju 1:1 najrealniji rezultat. Mi smo na početku bili loši, nismo utakmicu otvorili na način na koji smo željeli. Primili smo taj pogodak, i mislim da je u tih prvih 30 minuta Vitez bio puno opasniji. Nakon gola desio nam se i taj crveni karton i nakon toga se bilo jako teško vratiti u utakmicu. Međutim, ja bih čestitao mojim igračima koji su dali u sve od sebe", rekao je šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović, te dodao:

"Nakon izjednačenja možda smo i mi mogli dati taj gol, ali ja sam izuzetno zadovoljan, jer mislim da su igrači dali svoj maksimum. Obzirom na dešavanja u posljednjih sedam dana i tri oduzeta boda ponavljam da sam zadovoljan, jer sam se bojao kako će se se ova situacija reflektirati na ekipu. Isto tako sam se bojao zbog problema u sastavu obzirom da sa nama nisu došli Kostić i Grujić, tako da moram biti zadovoljan sa ovim bodom".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.