Marinović: Želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo

Novi trener Borca poručuje

Marinović: Želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo

Predstojećih 180 minuta u Premijer ligi odredit će sudbinu igračima Borca u njihovim nastojanjima da se dokopaju Evrope. 

Dragan Jović je napustio kormilo u najnezgodnijem trenutku i to uoči utakmica protiv Zrinjskog i Sarajeva, pa njegov pomoćnik Vinko Marinović sad ima pune ruke posla.

"Pred nama su dvije najteže provjere do kraja sezone i ako ih uspješno riješimo onda nam plasman na međunarodnu scenu neće izmaći", rekao je Marinović i dodao:

"U Mostaru moramo dobro da odigramo i da osvojimo najmanje jedan bod, a onda ćemo protiv Sarajeva jurišati na sva tri boda. Također, bitno je i da imamo bolji međusobni skor, jer i to može da presudi na kraju sezone. Ukratko, želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo".

Borac je u Banjoj Luci pobijedio Zrinjski sa 2:0, a u Sarajevu su ostvarili trijumf službenim rezultatom 3:0, pošto je utakmica prekinuta i registrovana u korist banjalučke ekipe.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti