"Mario mnogo priča, a malo trenira"

Ronaldo odgovorio Balotelliju

"Mario mnogo priča, a malo trenira"

Adnan Beganović

Talijanski napadač Manchester Cityija, Mario Balotelli, za otočke je medije izjavio da on, Tevez i naš reprezentativac Edin Džeko čine najbolji napad na svijetu. "Mi smo najjači. Bolji smo čak oi od Barcelone i Real Madrida", rekao je Balotelli, no nije trebalo dugo čekati na odgovor iz Španije.

Naime, portugalski reprezentativac i najbolji strijelac Primere, Cristiano Ronaldo, savjetovao je Balotellija da manje priča, a više treneira.

"Mario je dobar fudbaler, ali on treba da priča malo manje i da igra fudbal. U Premiershipu ukoliko znate da slušate i učite, možete da postanete odličan fudbaler. Nadam se da će on to da bude. Ali on trenutno stavlja mnogo drugih stvari ispred svoje profesije i to nije u redu", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti