Mario Tadejević karijeru nastavlja u Mađarskoj

Tadejević u Pecsiju

Mario Tadejević karijeru nastavlja u Mađarskoj

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Mario Tadejević, karijeru će nastaviti u Mađarskoj.

Hrvatski internacionalac, koji je veoma uspješno nosio dres bordo tima, potpisao je ugovor s mađarskim Pecsijem.

Sjajni lijevi bek s mađarskim timom je potpisao ugovor na godinu i po, a istakao je veliko zadovoljstvo dolaskom u ovaj klub.

"Igrao sam sa Sarajevom protiv Pecsija. Smatram da sam stigao u dobru ekipu. Došao sam ovdje da pomognem timu da ostvari što bolji plasman", rekao je Tadejević za zvanični sajt mađarskog tima.

Tadejević je pored Sarajeva nosio dres Rijeke i Pomorca, a u Pecsiju će ponovo sarađivati s nekadašnjim trenerom bordo tima Robertom Jarnijem.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.