Mario Vrančić pokazao da ima precizan i ubojit šut

Fudbaleri Paderborna učestvovali u takmičenju

Mario Vrančić pokazao da ima precizan i ubojit šut

Početak Bundeslige se bliži, a pored Kolna, koji je povratak u najelitniji rang njemačkog fudbala izborio kao prvoplasirani u Cvajti, među najboljim njemačkim klubovima po prvi put u svojoj historiji takmičiti će se Paderborn.

Fudbaleri prošlosezonske senzacija učestvovali su u takmičenju bundesligaških ekipa u gađanju prečke sa vrha šesnaesterca. U dosadašnjem takmičenju u kojem učestvuje po pet fudbalera od kojih po svaki ima po tri pokušaja, vode fudbaleri Borussije M'gladbach koji su prečku pogađali pet puta.

Nažalost, fudbaleri novajlije nisu uspjeli srušiti njihov rezultat, ali je potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić pokazao da zna kontrolisati svoj precizni udarac. Nećemo vam otkriti koliko je puta pogodio prečku, njegovo majstorstvo pogledajte sami.

Reći ćemo vam ipak da su ga saigrači nazvali "bosanski Ronaldo" dok je izvodio svoje udarce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.