Marjanović: Nova pobjeda, idemo dalje

Meč 22. kola Premijer lige BiH

Marjanović: Nova pobjeda, idemo dalje

D. Vejo

Fudbaleri Borca su u okviru 22. kola Premijer lige BiH na gostovanju savladali ekipu Travnika rezultatom 0:2 (0:1) i tako upisali drugu uzastopnu pobjedu. 

Izabranici Borčeta Sredojevića su na gostovanju u Travniku odigrali sjajan meč. Da su bili bolji tokom čitavog meča pokazuje i rezultat.

Crveno-plavi su do prvog pogotka stigli već u 24. minuti meča kada mrežu domaćina trese Armando Mance čime i postavlja rezultat prvog dijela. U nastavku ponovo gosti iz Banja Luke nastavljaju sa dominacijom pa tako u 79. najbolji strijelac Borca, Toni Jović dovodi svoj tim u vodstvo od 0:2 čime i postavlja konačan rezultat.

Zadovoljan kako svojom tako i igrom saigrača bio je i napadač Velikana iz Platonove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika pobjeda za nas. Daje puno na samopouzdanju. Evo već druga pobjeda u nizu nakon Drine pobjedili smo i Travnik u gostima. Sačuvali smo svoju mrežu već drugu utakmicu što mnogo znači. Prezadovoljan sam igrom ekipe, samo da ovako nastavimo i biće sve dobro", kazao je za SportSport.ba Lazar Marjanović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi