Marjanović odradio prvi trening sa Krupom

Banjalučani jači za novog napadača

Marjanović odradio prvi trening sa Krupom

D. Vejo

Krupa će od nove sezone biti jača za još jednog napadača, a Elviru Koljiću će konkurenciju praviti Lazar Marjanović.

Bivši napadač Borca, postao je slobodan igrač nakon što je u maju mjesecu tekuće godine završio epizodu u gruzijskom Dinamo Batumiju.

Krupljani su u Marjanoviću prepoznali kvalitet i nekog ko bi im mogao biti od velike pomoći u sezoni 2017/2018 Premijer lige BiH, pa su ga brže bolje odlučili angažovati.

Dugo su trajali pregovori sa mladim napadačem, ali je na koncu dogovor ipak postignut te je on u četvrtak naveče stigao u Banja Luku.

Sa novim saigračima, prvi je trening odradio juče, te će zajedno sa njima 25. juna krenuti put Zlatibora na drugi ciklus priprema.

Starosjedioci u Krupi, o novom timskom kolegi imaju samo riječi hvale, te se nadaju da će opravdati povjerenje koje je dobio od strane čelnika kluba.

Pored Borca, Marjanović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za trebinjski Leotar, mostarski Zrinjski, Radnički iz Niša i Dinamo Batumi iz Gruzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije