Marko Babić dogovorio se sa Herthom

Povratak u Bundesligu

Marko Babić dogovorio se sa Herthom

A. Beganović

Bivši reprezentativc Hrvatske Marko Babić, nakon nesretne epizode u španskoj Primeri, tačnije u Betisu, potpisao je ugovor sa njemačkim prvoligašem Herthom.

Babić je, konačno, nakon mnogih špekulacija dogovorio saradnju sa njemačkim Bundesligašom, a ugovor je potpisan na pola godine. Ukoliko obje strane budu zadovoljne ponudiće mu se produženje saradnje.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu ovo je četvrti klub u karijeri. Prije Herthe nastupao je za Osijek, Bayer Leverkusen i Betis.
Sportski direktor berlinske momčadi, Dieter Hones, izrazio je veliko zadovoljstvo završenim poslom i dogovorom kluba i Babića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.