Marko Babić upoznao nogometaše Čelika i zajedno s pomoćnicima odradio prvi trening
Novi trener Marko Babić danas se upoznao sa igračima, te zajedno sa pomoćnicima odradio je i prvi trening na Kamberovića polju

Novi trener Zeničana

Marko Babić upoznao nogometaše Čelika i zajedno s pomoćnicima odradio prvi trening

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su dobili i novog šefa struke. Na klupu Zeničana sjeo je Marko Babić, bivši reprezentativac Hrvatske i igrač Bayer Leverkusena, Herthe, Betisa...

Novi trener Zeničana u Čelik dolazi iz grčkog Olympiakosa, gdje je radio kao pomoćnik, a rad u Čeliku će mu biti prvi samostalni, odnosno kao glavnog trenera. Zajedno sa Markom Babićem u Zenicu su stigli Dragan Mejić i Igor Budiša, koji će zajedno sa Ibrom Hodžićem i Almirom Seferovićem asistirati mu u radu seniorske ekipe.

Na prvom treningu, koji je održan na Kamberovića polju, bili su prisutni svi igrači, koji su se upoznali s novim trenerom i njegovim pomoćnicima. Marko Babić u narednim danima će biti i službeno predstavljen u prostorijama NK Čelik, gdje će kazati medijima nešto više o svom dolasku na Bilino polje i planovima s crno-crvenima.

Čelik se nakon sedam kola nalazi na osmoj poziciji s devet osvojenih bodova, a posljednja dva rezultata, remi protiv Tuzla City na Bilinom polju, te poraz od Borca u gostima, splasnuli su početnu euforiju koja je zahvatila sve navijače Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novom treneru sigurno neće biti lako, jer dolazi u sredinu gdje se preko noći, kao i u cijeloj BiH traži rezultat, vrijeme će pokazati da li su čelnici Zeničana napravili pravi potez, kada su imenovali ovog trenera iz Hrvatske.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Covjek nikad do sada nije bio samostalni trener Haha good luck Celik
3 5
andi
Bitno je da je Hrvat jer u Čeliku kao i Pavič kalese Hrvatski početnici???kakva glupost,ne poznaje ligu,stanje lige niti šta,a Čelik ko Čelik svi ga vole i karaju 25 god.DA JE NEKO NORMALAN U GRADU. U ZATVORU BI BILO BAR 5 PRESJEDNIKA UPRAVNIH ODBORA 10DIREKTORA I 5 SEKRTARA.?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi