Marko Jevtić zbog povrede završio u zeničkoj bolnici

Neugodna povreda prvotimaca Viteza

Marko Jevtić zbog povrede završio u zeničkoj bolnici

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza danas su remizirali sa Čelikom (0:0) u susretu 20. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

Oba tima imala su svoje šanse, ali su mreže mirovale. Pored sjajne atmosfere na tribinama koji su napravili navijači Čelika, ovaj susret obilježila je teška povreda defanzivca Viteza Marka Jevtića. 

"U današnjem susretu protiv NK Čelika već u 15. minuti naš obrambeni igrač zadobio je težak udarac u leđa nakon čega je i napustio teren. Nakon utakmice, Jevtić je prebačen u zeničku bolnicu gdje se trenutno vrše pretrage te će večeras tamo i ostati kako bi se utvrdila ozbiljnost ozljede. U ovom trenutku ne znamo koliko će Marko biti izvan terena, ali želimo mu što brži oporavak i nadamo se kako će se kao jedan od najvećih miljenika viteške publike vrlo brzo vratiti na travnjak", saopštili su iz NK Vitez. 

Jevtić je u Vitez stigao iz banjalučkog Borca, a ove sezone upisao je 19 nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi