Marko Topić povrijedio koljeno
Marko Topić

Marko Topić povrijedio koljeno

A. Beganović

Napadač naše reprezentacije i ruskog Saturna, Marko Topić, povrijedio se danas na treningu svog kluba koji se nalazi na mini pripremama u Austriji.

Tokom posljepodnevnog treninga naš reprezentativni napadač zbog bolova u koljenu morao je napustiti isti, a na službenim internet stranicama kluba objavljeno je da se nakon nekog vremena na koljenu Marka Topića stvorio ružan krvni podljev.

O kakvoj se povredi radi znat će se nakon detaljih preglada, a mi se svi iskreno nadamo da se ipak ne radi o težoj povredi.

Jučer su fudbaleri Saturna u okviru mini priprema u Austriji odigrali prijateljski susret s ukrajinskim Metalurgom koji je završio bez pobjednika (1:1), a jedini strijelac za rusku momčad bio je upravo Marko Topić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.