Marković: Biće teško, no možemo dalje

Dobra atmosfera u redovima Željezničara

Marković: Biće teško, no možemo dalje

Fudbaleri Željezničara sutra će u Moldaviji odigrati revanš susret 2. pretkola Evropske lige sa  domaćim Sheriffom. Plavi imaju minimalnu prednost (1:0), a jutros su se okupili na sarajevskom aerodromu odakle će krenuti za Moldaviju.

Atmosfera u taboru Željezničara je i više nego dobra, a igrači su uvjereni da mogu proći u narednu fazu takmičenja.

"Imamo dobar rezultat iz prvog susreta, ali niti u jednom trenutku ne smijemo olako shvatiti Sheriff. Smatram da nam je velika prednost to što se oni moraju otvoriti, a to će nama ostaviti mnogo prostora u napadu, rekao je Goran Marković za SportSport.ba i dodao:

"Svi smo svjesni da nas čeka jako zahtjevan susret, ali u isto vrijeme smo optimistični i nekako uvjereni u konačnu pobjedu."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.