Marković na pragu transfera u Izrael

Osipa se igrački kadar Borca

Marković na pragu transfera u Izrael

A. Beganović

Odbrambeni igrač Borca Bojan Marković napustio je redove kluba iz Banje Luke i otputovao na pripreme jednog kluba iz Izraela.

On bi trebalo nekolio dana da provede na probi i ukoliko zadovolji uslijedit će potpis ugovora.

"Marković je dobio jednu ponudu od strane kluba iz Izraela i u Borcu su odlučili da mu izađu u susret i da mu dozvole da počne pregovore. Ukoliko Marković zadovolji, onda bi Borac mogao da zaradi na ime obeštećenja", rekao je je jedan član uprave koji je želio da ostane anoniman.

Niko od odgovornih u Borcu ne želi da otkrije ime kluba koji je zainteresovan za Markovića, koj je još sinoć napustio Banju Luku. Da je transfer blizu realizacije najbolje pokazuje primjer da su se odgovorni u Borcu dali u potragu za pojačanjem na mjestu štopera.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.