Marković otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

Zanimljiva izjava

Marković otkrio gdje bi želio nastaviti karijeru

D. Vejo

Srbijanskom fudbaleru Lazaru Markoviću, karijera nikako da krene uzlaznom putanjom.

Sve je počelo još 2014. godine kada je iz Benfice za 25 miliona eura stigao na Anfield. Ostrvo je bila njegova želja još od malih nogu, no, sigurno da nije očekivao da će nakon samo godinu dana provedenih u dresu Redsa, krenuti njegova epizoda sa pozajmicama.

Redali su se Fenerbahče, Sporting, Hull, a sada kako nije u planovima Jurgena Kloppa i dalje je neizvjesno koju će to novu destinaciju izabrati za oživljavanje karijere.

Srbijanski fudbaler, nalazi se na tankom ledu, imajući u vidu da je pod ugovorom sa Liverpoolom ali ne i u planovima za narednu sezonu, zbog čega je prinuđen da potraži novu sredinu.

Njegove želje su jasne, međutim, realnost i mogućnost je nešto sasvim drugo.

"Još uvijek ne znam šta će biti sa mnom. Zavisi od situacije u Liverpoolu. Ugovor sa Redsima imam još dvije godine. Iskreno, uživam igrajući u Engleskoj i svakako da bih želio ostati na Ostrvu. Došao sam ovdje da igram fudbal, te smatram da sam se dokazao", poručio je srbijanski fudbaler, Lazar Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti